Četla jsem článek, že prý je teď in dýňové latté. Tak mě napadlo, proč by nemohlo být dýňové tiramisu:). A je to fakt bomba.
Na 4 porce potřebujeme:
Dýni rozvaříme a rozmixujeme. Použila jsem máslovou, proto není dezert oranžový, ale určitě je vhodná i hokkaido. Přidáme smetanu a datlovou pastu, rozmixujeme dohromady. Můžeme přidat špetku skořice. Na dno skleničky nalámeme sušenky nebo piškoty (mimochodem zjistila jsem, že běžné sušenky mají polovinu cukru, co piškoty) a pokapeme je uvařenou kávou. Sušenky překryjeme krémem a posypeme holandským kakaem. Dělala jsem i jako sváču dětem do školy, takže rovnou do krabiček.
Publikováno 24.10. 2019 v kategorii Zdravé dobroty
Vyberte si prosím něco ke čtení z horního menu nebo něco z našeho eshopu.